Partners

En ook wij doen het niet alleen. Ons team wordt versterkt met de kennis en jarenlange ervaring van expertisepartners en moderators op diverse HR vlakken. Dankzij hen kunnen wij meer verdieping en verbinding aanbrengen in de onderwerpen die spelen. Ondersteund door deze specialisten wordt er een brug geslagen tussen onderzoek, trends en praktijk en zorgen wij samen voor actuele gespreksonderwerpen en kennisdeling binnen de communities en tussen de communities platform breed.

Benify

Partner Compensation & Benefits

‘Een organisatie is zo goed als de mensen die er werken. Om de beste in jouw industrie te zijn, is Employee Engagement van groot belang’. Het gaat niet alleen om het salaris, maar het bieden van een beleving die betrokkenheid stimuleert en de band tussen werkgever en werknemer versterkt. Biedt arbeidsvoorwaarden die ál jouw werknemers steunen op alle vlakken van hun leven. Een compensatiepakket dat hen bewust maakt van hun werkelijke waarde. Niet alleen als werknemers, maar als mensen.

Benify helpt duizenden werkgevers over de hele wereld bij het aantrekken en behouden van talent met behulp van moderne tooling die op individuele medewerkers is afgestemd en betrokkenheid van medewerkers vergroot. Ons platform en mobiele oplossing geeft een nieuwe betekenis aan Employee Engagement, Flexibel belonen en modern werkgeverschap.