Samen groeien

We zijn ontstaan omdat we zagen dat het anders kon; afdelingen die naar elkaar wijzen, maar niet in verbinding staan met elkaar, medewerkers die niet in hun kracht werden ingezet. Daar moest iets aan veranderen. We hebben de HR professional centraal gezet binnen het Rumbold concept aangezien zij organisatie en mens aan elkaar verbindt.

Bij de start in 2010 noemden we ons een kennisdeling en inspiratie platform voor HR professionals. Tegenwoordig noemen we dit een Community en zo hebben we verschillende sub-communities voor de diverse HR specialisaties. Wij brengen inspirerende onderwerpen in ons platform en halen actuele vraagstukken uit ons platform, zodat je kunt blijven groeien en leren van elkaar.

Offline, online en app horen hierbij. Alles om de aangesloten professionals optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling en zodoende een bijdrage te kunnen leveren aan een optimale match tussen mens en organisatie. Dit doen we voor organisaties die vanuit Nederland actief zijn en daarbuiten.

 class=

Op basis van samenwerking

En ook wij doen het samen. Ons team wordt versterkt met de kennis en jarenlange ervaring van expertisepartners en moderators op diverse HR vlakken. Dankzij hen kunnen wij meer verdieping en verbinding aanbrengen in de onderwerpen die spelen, tussen onderzoek, trends en praktijk. Ondersteund door deze specialisten en partners op het gebied van onderwijs, training, coaching en consultancy zorgen wij voor actuele gespreksonderwerpen en kennisdeling in de communities, sessies en platform breed.

Are you ready to Rumbold?

Wil je ook eens komen “proeven” of wil je eerst nog even wat meer horen? Vul hier je gegevens in en wij nemen binnenkort contact met je op.